Welkom bij Ardy Prijs.

Uw specialist op het gebied van glas.

 

Hardglazen deuren

Werk transparanter met hardglazen deuren. 

Glas hijssen

Een ruit vervangen op een moeilijke plek of een bijzondere ruit? Geen probleem met onze eigen hijskraan plaatsen wij eenvoudig het glas

Welkom bij ons familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van interieur glas.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte deuren, balustrades en andere interieurtoepassingen van glas. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en creëren vervolgens unieke en prachtige stukken die passen bij hun specifieke behoeften.

Onze ervaren glasexperts zijn getraind om met de nieuwste technologieën en materialen te werken om hoogwaardige, duurzame producten te produceren. Wij zijn toegewijd aan het leveren van vakmanschap van de hoogste kwaliteit en het creëren van een naadloze integratie van glas in uw interieur.

Naast ons brede assortiment aan producten en diensten zijn wij ook gespecialiseerd in het hijsen van glas met behulp van diverse hijsmiddelen, waaronder onze Hoeflon c6e. Hiermee kunnen wij grote glaspanelen veilig en efficiënt hijsen en plaatsen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en werken hard om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met het eindresultaat. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe glazen deur, balustrade of een ander interieur glasproduct, wij zijn er om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Direct contact

Stuur ons hiernaast een e-mail of bel ons direct:
0344 600 722

Of stuur ons een
uitgebreide e-mail.